Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

2% pentru proiectele Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii

Conform Articolului 84, alineatul 2 din Codul Fiscal, puteți dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.).

Alege să direcționezi 2% din impozitul pe venitul lunar către Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii pentru susținerea proiectelor din anul 2015.

Fii și tu un ambasador al proiectelor A.P.E.C. Iași!

Declaratia 230 *

  * pentru venituri în afara salariului, descărcati FORMULARUL 200 .

Cei 2% vor fi direcționați în exclusivitate proiectelor noastre:

– pentru Moldova vrea Autostradă: adică vei contribui la una dintre cele mai importante campanii civice din regiunea de est a țării.

– pentru Urgente.ro, ceea ce înseamnă că vei găsi soluții concrete în legătură cu înființarea Spitalului Regional de Urgențe.

– pentru viitoarele proiecte umanitare precum campania de strângere de fonduri pentru Spitalul Sfânta Maria. Împreună vom aduce un zâmbet pe chipul persoanelor care trec prin momente grele.

– pentru FabricatinIasi.ro. Împreună vom căuta cadrul propice pentru îmbunătățirea situației economice locale și vom încuraja produsele și serviciile locale.

– pentru Voluntar.ro. Vei contribui la promovarea misiunii de voluntariat organizat la nivelul întregii țări.

Vă menționăm că anul precompletat în formular este 2014, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar încheiat 2014.

Depuneți formularul la registratura organului fiscal sau trimiteți formularul PRIN POȘTĂ, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu (potrivit legii este acceptată și adresa unde locuiește efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România) sau la Administrația Finanțelor Publice corespunzătoare sursei de venit (de ex. adresa companiei sau instituției angajatoare).

Adresele Administrațiilor Finanțelor Publice le găsiți aici: ADRESE – CLICK AICI.

Ajută-ne să scriem în continuare povești frumoase!

 

Mai multe detalii despre proiectele Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, Iași poți să descoperi pe pagina web oficială – http://www.cunoastere.org/proiecte/

 

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn