Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Victor Ponta: Sa ajutam oamenii cu dizabilitati e mai important decat sa facem drumuri sau aeroporturi

El a participat la lansarea proiectului strategic “Inovare in ocupare pentru femei – Voci pentru comunitate” al Asociatiei Profesionala Nonguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), prin care se doreste ca 1.100 de femei din tara sa devina interpreti mimico-gestuali pentru persoanele cu dizabilitati de auz.

“Imi doresc sa avem toti o viata mai buna, pentru ca nu suntem cu nimic diferiti, suntem oameni asa cum ne-a facut Dumnezeu si trebuie sa avem toti o viata mai buna. Vreau sa ii felicit pe cei care initiaza aceste programe, sa spun ca banii europeni pe care-i folosim pentru aceste programe sunt cele mai bune idei si cele mai bune proiecte posibile, ca sa ajutam in general oameni, pe cei cu dizabilitati, pe cei cu diverse alte necesitati, e mai important decat orice altceva, decat sa facem drumuri sau aeroporturi”, a afirmat primul-ministru.

Mai multe informații: http://www.hotnews.ro/stiri-europarlamentare_2014-17258406-victor-ponta-ajutam-oamenii-dizabilitati-mai-important-decat-facem-drumuri-sau-aeroporturi.htm

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn