Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Românii, amăgiţi cu promisiunea a două autostrăzi peste Carpaţi

Oficialii Companiei de Drumuri iau în calcul realizarea a încă unei autostrăzi între Braşov şi Sibiu, alternativă mai ieftină la clasica rută Piteşti-Sibiu. Din fonduri nerambursabile va putea fi făcută doar una dintre acestea.

Realizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu, proiect important care ar lega estul ţării de vest pe direcţia reţelei centrale de transport european TEN-T, pare a fi un obiectiv din ce în ce mai îndepărtat.

Conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat recent că are în plan construirea unei noi autostrăzi, însă pe relaţia Braşov-Sibiu.

CNADNR nu are încă priorităţile stabilite, iar acest fapt explică mai multe declaraţii contradictorii făcute în ultima perioadă de către directorul general CNADNR, Narcis Neaga. Nu se ştie care autostradă va fi făcută din fonduri europene şi care din alte finanţări, dacă pot fi făcute ambele autostrăzi în acelaşi timp, dacă nu, care din cele două va fi prima şi din ce bani vor fi făcute.

Mai multe detalii puteti gasi aici: http://m.romanialibera.ro/economie/finante-banci/romanii–amagiti-cu-promisiunea-a-doua-autostrazi-peste-carpati-314516

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn