Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Noi licitaţii privind autostrada Iaşi – Târgu Mureş. Selecţia de oferte, pe 17 iulie

Ministerul Transporturilor vrea revizuirea studiilor de fezabilitate pentru cele trei tronsoane ale autostrăzii

Autostrada Iaşi – Târgu Mureş a reintrat în planurile Ministerului Transporturilor. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a scos vineri la licitaţie revizuirea studiilor de fezabilitate pentru cele trei tronsoane ale autostrăzii.
Selecţia de oferte urmează să aibă loc pe 17 iulie, finanţarea noilor studii fiind asigurată în cadrul Programului Operaţional Sectorial – Transporturi. Refacerea studiului de fezabilitate pentru un prim tronson, Ungheni – Iaşi – Târgu Neamţ a fost evaluată la 26,16 milioane lei. Pentru al doilea tronson, Târgu Neamţ – Ditrău, studiul de fezabilitate a fost evaluat la 43,66 milioane lei, iar pentru tronsonul Ditrău – Târgu Mureş suma disponibilă este de 33,27 milioane lei. CNADNR şi-a rezervat dreptul de a suplimenta contractele, dacă se va considera că sunt necesare detalii suplimentare.

Mai multe informații, aici: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/noi-licitatii-privind-autostrada-iasi-targu-mures-selectia-de-oferte-pe-17-iulie–51282.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn