Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Fenechiu: “autostrada Iaşi – Târgu Mureş se va face doar prin mine. Cam prin 2022”

Anunţul Comisiei Europene că nu va finanţa în perioada 2014- 2020 o autostradă care să traverseze nordul României a nu îl sperie pe părintele moral al acestui proiect, liberalul Relu Fenechiu. “N-am dispărut de pe nici o hartă a Europei, lăsaţi prostiile”, a spus Fenechiu luni seară la TELE M. Liberalul a pretins că “sigur autostrada se va face cu bani europeni”, dar termenul e îndepărtat: “prin 2022, aşa”.

Ba fonduri UE, ba de la buget

Fenechiu a tot repetat că “vom beneficia de fonduri europene pentru că autostrada a fost introdusă în reţeaua TEN-T iar odată intrată acolo n-o mai poate scoate nimeni, iar meritul pentru asta, fără modestie, îmi aparţine”. Câteva minute mai târziu Fenechiu a dat de înţeles însă că de fapt autostrada ar fi realizată cu fonduri de la buget: “e clar că nu poate fi construită decât în cadrul unui program extrem de ambiţios, în valoare de 26 miliarde de euro, pe care îl voi propune în toamnă în Parlament dar care este deja susţinut de toate partidele”.

Alte informatii puteti gasi aici: http://www.topiasi.ro/homepage/topiasi/4642-fenechiu-autostrada-ia%C5%9Fi-t%C3%A2rgu-mure%C5%9F-se-va-face-doar-prin-mine-cam-prin-2022.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn