Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Marian Orzu face mai mult decât ei doi la un loc ca să atragă investiţii

Nu ştiu cu ce se ocupă ministrul dezvoltării şi al economiei (căutaţi pe Google să vedeţi cine este), dar ştiu că Marian Orzu face mai mult decât ei doi la un loc ca să atragă investiţii şi, poate, astfel vecinii lui din Iaşi să aibă salarii mai mari.

Niciodată nu am câştigat în faţa Poloniei, Slovaciei sau Sloveniei ca locaţie pentru o investiţie străină, a spus la ZF Live Marian Orzu, directorul departamentului industrial de la compania imobiliară CBRE România. În schimb, noi câştigăm în faţa Bulgariei, Serbiei, Ucrainei, a adăugat el.

Marian Orzu îşi câştigă existenţa de broker, salariul + bonus, căutând investitori, şi străini şi români, cărora să le închirieze spaţii industriale şi logistice în toată România. Probabil că el cunoaşte mai bine România decât oricare ministru al economiei sau al dezvoltării. Ca orice vânzător, are un target de îndeplinit, şi de aceea trebuie să caute business, să liciteze, să facă dosare de ţară, cum spune el, şi să încerce să îndrepte investiţiile către România şi poate către Iaşi, zona de unde este de loc. Dacă nu vinde, nu are ce mânca, cum se spune, şi de aceea el trebuie să convingă investitorii de avantajele României în faţa altor ţări. Din acest motiv ţine şi munceşte pentru el şi pentru România mai mult decât cei aflaţi la putere. Ar vrea ca celor din Iaşi să li se ofere salarii mai mari, dar pentru asta este nevoie de autostradă între Iaşi şi Târgu Mureş. Probabil că dacă ar fi el la Palatul Victoria, autostrăzile s-ar face mai repede, ştiind că ar aduce un plus la salariu de 100 de euro lunar pentru cei din Iaşi, sau din oricare altă localitate.

Mai multe informații găsiți aici:
http://www.zf.ro/opinii/stiu-ocupa-ministrul-dezvoltarii-economiei-cautati-google-vedeti-stiu-marian-orzu-face-mult-doi-loc-atraga-investitii-astfel-vecinii-iasi-aiba-salarii-mari-11968132

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn