Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Contre politice PSD-PNL-PDL pe marginea autostrăzilor inexistente

Autostrada Moldova-Transil­vania nu se află în topul pre­ferinţelor ministrului dezvoltării. Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat în favoarea construirii unei autostrăzi Sibiu-Braşov şi a alteia între Sibiu şi Piteşti. „Este posibil ca prima să fie Sibiu-Braşov. Nu poate da nimeni un răspuns acum, pentru că aceste lucruri se negociază şi cu Comisia Europeană, pentru că este vorba despre traseele de transport european. Este o anumită parte din Europa care doreşte ca prima să înceapă Sibiu-Piteşti şi există şi o altă părere, ca prima să fie Sibiu-Braşov. Părerea mea ar fi ca prima să înceapă Sibiu-Braşov. Nu ştiu cât va conta“, a declarat Dragnea.

Deputatul PDL Petru Movilă a cerut ieri liderilor USL Iaşi să-şi precizeze poziţia faţă de declaraţiile lui Dragnea şi faţă de proiectul auto­străzii care să lege Iaşul de Transilvania. „Solicit public lui Relu Fenechiu şi primarului Gheor­ghe Nichita să spună ce poziţie au. Faptul că apar tot felul de declaraţii şi iniţiative, la care cel puţin PSD Iaşi nu are nicio reacţie pare să indice că PSD Iaşi nici nu contează la nivel central, iar USL nu funcţionează. Se vorbeşte de autostrada Sibiu-Braşov, pentru care nu s-a făcut niciun studiu, dar se uită că s-a cheltuit deja un milion de lei pentru studiile aferente autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş”, a spus Movilă.

Alte informații puteți găsi aici: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/contre-politice-psd-pnl-pdl-pe-marginea-autostrazilor-inexistente–30231.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn