Întâlnire MVA cu partidele politice

Asociația Moldova Vrea Autostradă a inițiat în această perioadă o campanie de lobby față de reprezentanții tuturor partidelor politice relevante, în scopul menținerii atenției constante asupra obiectivului de investiție A8 Autostrada Unirii Tg. Mureș-Iași-Ungheni.

Astazi, o delegaţie MVA condusă de preşedintele Flaviu Manea s-a întâlnit cu reprezentanţii PNL Iaşi, la întâlnire participând preşedintele CJ Iaşi Costel Alexe, vicepreşedintele CJ Iaşi Marius Dangă şi deputaţii Alexandru Muraru şi Sorin Năcuţă. În cadrul întâlnirii s-a discutat stadiul actual al proiectului A8, posibilităţile de finanţare prin PNRR, dar şi o serie de aspecte punctuale ce vizează optimizarea colaborării între autorităţile publice, societatea civilă şi comunităţile locale de pe traseul A8.

De asemenea, în urmă cu o săptămână, reprezentanții MVA au avut o întâlnire şi cu deputatul PSD Vasile Toma, secretar al Comisiei Transporturi din Camera Deputaților.

În perioada următoare seria de întâlniri ale MVA cu reprezentanţii întregului spectru politic pentru susţinerea autostrăzii A8 vor continua la nivelul întregii regiunii, dat fiind că este vorba de un obiectiv de investiții care ar duce la dezvoltarea puternică a zonei Nord-Est a României și ar asigura legătura noastră cu celelalte țări europene din Uniunea Europeană.
Vom reveni și cu alte amanunte cu privire la aceste demersuri.