Protestele de la Mioveni încep să dea roade: „Autostrada Dacia“, Sibiu-Piteşti, a ajuns prima în topul priorităţilor pentru marea infrastructură

Postat pe 18 martie 2014

Guvernul a emis o primă versiune a Programului Operaţional Infrastructură Mare, în care prezintă priorităţile propuse pentru finanţare europeană în perioada 2014-2020, document în care este menţionat la punctul 1 tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti, ca parte a axei Nădlac-Constanţa.

Mult-discutata autostradă Sibiu-Piteşti a fost inclusă la capitolul proiecte prioritare, după mai multe luni de declaraţii în care s-a dat întâietate tronsonului Braşov-Sibiu. Potrivit hotnews.ro, în urmă cu câteva zile, şi ministrul Dan Şova şi-a schimbat declaraţiile, spunând că autostrada Sibiu-Piteşti se va face. În documentul citat, publicat de Minsiterul Fondurilor Europene, mult-discutata autostradă care a făcut şi obiectul unor proteste de stradă, cel mai cunoscut fiind la Dacia, tronsonul Sibiu-Piteşti figurează la priorităţi.

Citește mai mult aici: http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/protestele-mioveni-incep-dea-roade-autostrada-dacia-sibiu-pitesti-ajus-topul-prioritatilor-marea-infrastructura-1_532887f10d133766a8047ff7/index.html


Nici un raspuns pentru "Protestele de la Mioveni încep să dea roade: „Autostrada Dacia“, Sibiu-Piteşti, a ajuns prima în topul priorităţilor pentru marea infrastructură"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML