Cum va cheltui Dan Sova 50 de milioane de euro: Noi studii de fezabilitate scoase la licitatie pentru 673 km de autostrada, printre care si Sibiu – Pitesti

Postat pe 2 iunie 2014

Sapte noi studii de fezabilitate pentru un total de 673 km de autostrada au fost scoase la licitatie de catre Compania Nationala de Autostrazi. Printre ele se afla si mult asteptatul Studiu de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Pitesti, studiu pe care ministrul Sova il tot anunta inca din martie si care a avut nevoie de mai bine 19 luni pentru a fi relicitat de catre autoritati. Valoarea totala estimata pentru cele 7 noi studii de fezabilitate este intre 45,7 si 54 milioane de euro. Vezi in articol ce alte noi autostrazi vizeaza studiile de fezabilitate.

Compania Nationala de Autostrazi (CNADNR) a scos la licitatie, in SEAP, sapte noi contracte pentru revizuire sau elaborare de Studii de Fezabilitate pentru noi tronsoane de autostrazi. In total vorbim de Studii de Fezabilitate pentru 673 km de autostrada.

Mai multe informații: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17407825-cum-cheltui-dan-sova-50-milioane-euro-noi-studii-fezabilitate-scoase-licitatie-pentru-673-autostrada-printre-care-sibiu-pitesti.htm


Nici un raspuns pentru "Cum va cheltui Dan Sova 50 de milioane de euro: Noi studii de fezabilitate scoase la licitatie pentru 673 km de autostrada, printre care si Sibiu - Pitesti"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML