Proiect major de infrastructură! Ţările vecine construiesc o şosea de centură în jurul României

Postat pe 15 aprilie 2015

Chiar dacă nu se înţeleg întotdeauna perfect, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Ucraina şi Moldova reuşesc uneori să colaboreze pentru realizarea unor proiecte grandioase! În cadrul unei reuniuni la nivel înalt, guvernele celor cinci ţări vecine au hotărât să construiască o şosea de centură în jurul României, pentru ca şoferii care tranzitează Europa să poată ocoli ţara noastră repede şi fără bătăi de cap.

“Centura va funcţiona în regim de autostradă şi le va permite atât şoferilor de TIR, cât şi turiştilor să evite traversarea României, scurtându-le drumul cu câteva zile bune”, a declarat ministrul bulgar al transporturilor, Vasil Kurov.

“Cu toţii ştim ce bătaie de cap era să ajungi, de exemplu, de la Belgrad la Chişinău”, a adaugat omologul sârb, Bezdan Stidnicevic. “Trebuia să treci prin două vămi româneşti, să stai în ambuteiaje, să-ţi distrugi maşina în tot felul de hârtoape, să înveţi româneşte ca să poţi să-i înjuri… Gata cu toate astea! O luăm pe centură.”

Până la definitivarea lucrărilor la şoseaua de centură, în apropierea vămilor au fost montate indicatoare rutiere cu “Atenţie, România”, pentru ca şoferii să poată alege, în timp util, un traseu alternativ.

Sursa articolului: www.timesnewroman.ro


3 Raspunsuri pentru "Proiect major de infrastructură! Ţările vecine construiesc o şosea de centură în jurul României"

 • Yoyo
  15 aprilie 2015 (15:08)
  Raspunde

  Cred ca ar trebui sa specificati ca textul este un pamflet (asta, daca nu cumva ati luat-o si voi “de buna”). Unii nu stiu ce inseamna TNR!

 • bogul
  7 iunie 2015 (11:56)
  Raspunde

  Chiar a-ti luat-o aiurea? Puteati si voi sa spuneti ca textul e un pamflet. Aveam asteptari mai bune de la site-ul dvs.!

 • Alexandru Bogdan
  18 septembrie 2015 (7:17)
  Raspunde

  Asta a-ti luat-o din Urzica? Eu spun sa-i scrieti si lui Orban pentru ca zidul lui taie autostrada de centura a Romaniei. Si deoarece intre Bulgaria si Ucraina nu este legatura terestra directa probabil ca centura Romaniei este si in jurul Marii Negre cel putin. Si am mai aflat ceva: cel mai scurt drum de la Belgrad la Chisinau este pe la Istambul, Tbilisi , Odesa.
  Nu fiti caraghiosi; iar daca toate subiectele de pe aceasta pagina de internet sunt la fel mai bine puneti-i cruce si inchideti site-ul.
  O zi buna
  ABM


Ai o parere despre subiectul de mai sus?

Poti folosi cod HTML