Geoană la TeleM despre bâlbâiala guvernului cu autostrada Iaşului: Este multă improvizaţie, autostrada Moldova-Transilvania este deziderat strategic

Postat pe 16 ianuarie 2015

„Nu putem face o Românie dezvoltată fără aceste două axe. Republica Moldova şi Ucraina au semnat acorduri de liber-schimb cu Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă că în câteva luni, când aceste acorduri vor intra în vigoare, graniţa comercială a Europei se mută cu câteva sute de kilometri mai la răsărit. Trebuie ca tu decident de la Bucureşti să anticipezi următoarea fază a dezvoltării României”, a spus Geoană.

Pentru mai multe detalii, puteți să accesați: http://www.jurnalvirtual.ro/


Un raspuns pentru "Geoană la TeleM despre bâlbâiala guvernului cu autostrada Iaşului: Este multă improvizaţie, autostrada Moldova-Transilvania este deziderat strategic"

  • iasul
    17 ianuarie 2015 (14:11)
    Raspunde

    Îl felicit pe domnul Geoana acest domn spune adevărul,chemi moldova în Europa pe unde vine basarabia în Europa pe Prut? Normal ca le trebuie autostrada,domnul Geoana trebuie sa preia conducerea PSD și sa se apuce de treaba,cea mai importanta autostrada pentru romania este moldova dacă vor sa integreze basarabia cu eadevărat,guvernul asta de doi lei arunca doar vorbe nui interesează strategia tarii,vama sculei aproape de orașul ungheni joaca un rol foarte important,este o obligație a României ce sa angajat fata de republica Moldova,leai făcut conducta de gaz trebuie continuat cu autostrada ungheni dale șansă basarabenilor sa se dezvolte,nu vad alta autostrada mai importanta decât ungheni iasi targu mures,nu se vrea sunteți incapabili de 25 de ani!!! Cea mai mare populație din romania o are moldova aproape 7 milioane plus aproape 4 milioane basarabeni,deci cele 7 milioane de romani au fost folosiți doar în campanie,nu li sa oferit nimic timp de 25 ani,rușine politicienilor vă așteptăm în 2016 sa va umilim,ați sărăcit moldova timp de 25 de ani!! Dacă nu ne faceți autostrada și neati folosit bugetul timp de 25 de ani vom cere indepedenta ne despărțim și revenim la moldova mare stat în stat capitala la iasi!!! Voi ne împingeți sa facem asta,populația a suferit 25 de ani din cauza voastră.


Ai o parere despre subiectul de mai sus?

Poti folosi cod HTML