COMUNICAT DE PRESA DEZBATERE „AUTOSTRADA CARE UNESTE”

Postat pe 20 ianuarie 2015

Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii

Campania de inițiativă civică „Moldova vrea Autostrada”

20 ianuarie 2015

Dezbatere „AUTOSTRADA CARE UNEȘTE”

Inițiatorii campaniei civice MOLDOVA VREA AUTOSTRADA organizează sâmbătă, 24 ianuarie 2015, de la ora 16:00, în Sala „Ion Creangă” a Hotelului Astoria din Iași, Strada Lăpușneanu, Nr. 1, dezbaterea cu tema „AUTOSTRADA CARE UNEȘTE”.

Scopul evenimentului este de a facilita dezbaterea în jurul problemei de interes major a comunității din regiunea Moldovei – importanța construcției segmentului de autostradă care să unească Moldova de Transilvania, prin facilitarea colectării soluțiilor concrete și argumentate ale vorbitorilor.

Această discuție este lansată în contextul necesității construcției autostrăzii Târgu Mureș – Iași – Ungheni și al beneficiilor economice și sociale, pe care aceasta le-ar implica atât pentru regiunea de Est a României, cât și pentru întreaga țară.

Evenimentul va avea ca invitați care vor lua cuvântul în cadrul dezbaterii. Printre aceștia se vor afla: Marius Alexa, Președintele Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii Iași, Gheorghe Pleșu, Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Iași, Prof. univ. dr. Nicolae Boțu, Univ. Tehnică “Gh. Asachi” Iaşi, Fac. de Construcţii şi Arhitectură.

Echipa de organizare a acestei dezbateri a transmis invitații către Cancelaria prezidențială, domnului Președinte Klaus Iohannis, către Guvernul României, domnului Prim-Ministru, Victor Ponta, către Direcția Generală de Drumuri și Poduri Iași, domnului Director Regional Ovidiu Mugurul Laicu, către principalele partide politice (filialele locale) și birouri permanente județene Iași.

Invităm publicul, interesat de o dezbatere reală a acestui proiect de infrastructură de transport: reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, mass-media, specialiști din domeniu să participe la eveniment.

Cu deosebită stimă,
Grupul de inițiativă MOLDOVA VREA AUTOSTRADA

Persoana de contact:
Mihail Bîrsan
Telefon: 0748.247.737

Această inițiativă face parte din campania civică apolitică și advocacy MOLDOVA VREA AUTOSTRADA, proiect coordonat de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, Iași care și-a propus să acționeze ca o platformă de sprijinire a tinerilor întreprinzători din România care doresc să realizeze proiecte urmărind dezvoltarea economiei și societății românești.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Nici un raspuns pentru "COMUNICAT DE PRESA DEZBATERE „AUTOSTRADA CARE UNESTE”"

Ai o parere despre subiectul de mai sus?

Poti folosi cod HTML