Viziune

   V-ar plăcea ca Estul și Vestul țării să fie unite printr-o autostradă care să ne ofere tuturor posibilitatea de a ne ralia la o rețea de infrastructură europeană modernă? V-ar plăcea să vă bucurați de beneficiile fluidizării traficului și să ajungeți la destinație mult mai rapid?

   V-ar plăcea ca Moldova să se bucure de o șansă care ar putea să-i determine dezvoltarea explozivă a zonei, din care, prin extensie, ar beneficia și Transilvania, întreaga țară și, bineînțeles, și Republica Moldova?

   V-ar plăcea ca județele din Moldova să reintre în circuitul dinamicii economiei naționale și europene, iar sectorul turismului, investițiilor și exporturilor să crească exponențial. V-ar plăcea să aveți mai multe oferte de locuri de muncă?

   Sau, pur și simplu, v-ar plăcea să parcurgeți distanța Târgu Mureș – Iași într-un timp mai scurt?

   Răspunsul la aceste întrebări este o autostradă modernă Vest-Est. Noi credem că autostrada Târgu Mureș – Ungheni este solutia optimă, dar suntem dispuși să ascultăm toate opiniile pentru a găsi cea mai bună alternativă.

   De la început am avut convingerea că împreună, prin această campanie de interes public, putem să schimbăm lucrurile în bine, la fel cum s-a întâmplat și cu mai multe inițiative de succes din ultimii ani.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn