Cine suntem?

     Noi suntem un grup de ieșeni care nu fac parte din niciun partid politic și nici nu ne implicăm în activități de promovare ale vreunui partid politic. Respingem orice conotație politică și alegem să fim independenți, echidistanți și imparțiali.

     Suntem un grup de inițiativă civică fără implicații politice, fără niciun beneficiu material din acest proiect (salarii sau alte tipuri de venituri) și care lucrează în domenii diferite de cel al transporturilor (educație, marketing, resurse umane etc.).

         Mai jos găsiți mai multe detalii despre fiecare dintre noi:

308684e Camelia Rosca Adrian Mironescu Lorena Stanescu Liviu Dinu
Marius
Alexa
linkedin_logo
Camelia
Roșca
linkedin_logo
Adrian
Mironescu
linkedin_logo
Lorena
Stănescu
linkedin_logo
Liviu
Dinu
linkedin_logo
Remus
Tanasă
Sebastian
Bîrzu
linkedin_logo

Advisory Board

  • Marius Alexa (Președinte „Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii”, Iași)
  • Gheorghe Pleșu (Prof. Univ. Dr. Inginer, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Iași)
  • Nicolae Boțu (Prof. Univ. Dr. Inginer, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Iași)

Alte proiecte de interes public în care am fost sau suntem implicați:

Motivație

     „Moldova vrea Autostradă” nu este doar o campanie civică apolitică, referitoare la construcția autostrăzii Ungheni – Târgu Mureș, ci înseamnă inițiativa tuturor persoanelor care au un numitor comun! Autostrada Ungheni – Târgu Mureș ar însemna liantul care facilitează apropierea dintre oameni, unește localități, regiuni, provincii, țări. Construcția acestei autostrăzi nu trebuie să rămână doar un subiect preferat pentru dezbateri și argumentări prolixe deoarece aceasta este vitală pentru dezvoltarea sustenabilă a mediului economic și social.

     Acum este momentul să ne gândim la copiii și nepoții noștri! Viitorul începe chiar în acest moment, iar construcția autostrăzii Ungheni – Târgu Mureș înseamnă un pas uriaș în asigurarea bunăstării viitorului spațiul european în care trăim.